Over Akthel Healtcare BV

Akthel Healthcare is vooral bekend door de productie van de Fluidos bedden, ook wel het zandbed genoemd. Later is hier de productie van de low air loss systeem Aeros 1 en Xilos aan toegevoegd.. De ontwikkeling van deze anti-decubitus systemen heeft er voor gezorgd dat Akthel Healthcare een begrip is geworden op de nationale en internationale markt. Ook verleend Akthel Healthcare haar diensten in o.a.  ziekenhuizen, verpleeghuizen en woonzorgcentra.

Gebruikersvriendelijkheid

Alle Akthel producten zijn ontwikkeld samen met professionals in de gezondheidszorg. Door alle producten eerst uitgebreid klinisch te testen leren wij uw wensen kennen. Dit betekend dat onze producten afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk en gebruiksklaar zijn voor de dagelijkse toepassingen.

Comfort

Door te luisteren naar gebruikers en hulpverleners kunnen wij de meest geavanceerde materialen toepassen welke het comfort verhogen. Al onze producten komen steeds zeer goed uit testen in binnen- en buitenland.

Veiligheid

Alle producten van Akthel Healtcare  zijn gegarandeerd veilig en hygiënisch in gebruik. De producten zijn CE-gecertificeerd en worden geproduceerd volgens de laatst geldende NEN normeringen.

Drukverlaging

Voor u een sleutelwoord binnen de anti-decubitus verzorging. Wij produceren producten die als doel hebben een zo optimaal mogelijke drukverdeling te bewerkstelligen. Gebaseerd op de geavanceerde Low Air-Loss technologie produceren en leveren wij hiertoe onder andere het Aeros 1 Low Air-Loss matrassysteem.

Visie

Door middel van onze snelle service, de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en ons grote assortiment nemen wij zoveel mogelijk zorg uit handen. Hoe we dat doen? Door zo goed mogelijk te luisteren naar uw wensen en die van de patiënt.

Onze visie daarin is dat wij de levenskwaliteit van de patiënt altijd willen verbeteren. Wij denken graag met u mee en helpen u gericht met het managen van uw anti-decubitusbeleid. De deskundige medewerkers van Akthel Healtcare zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten. Zo kunt u zich primair richten op uw doelstellingen.